Klanten

Projecten waar we trots op zijn:

Natuurlijk zijn we trots op ál onze projecten, om er een paar te noemen:

Gebr. Valstar

Deze in 2019 nieuwgebouwde kwekerij is geschikt voor het (op)kweken van jongplanten. De kwekerij is voorzien van een flexibel shuttle systeem, waarmee in combinatie met onze irrigatiebomen een optimale omgeving wordt gecreëerd voor de teelt. Onze Dat-A-Control software zorgt naast de besturing voor een sluitende Track & Trace voor het plantmateriaal.

Koppert Cress

Naast een semi-geautomatiseerd containersysteem voor in de kas leverden wij de complete logistiek voor de koelcel: 9 overheadkranen en 10 stapelcassettes van elk 13 containers, waardoor er een capaciteit van 6000 m2 aan planten opgeslagen kan worden. Ook de oogstruimte is geheel geautomatiseerd en wordt efficiënt bestuurd door onze intelligente software (Dat-A-Control).

Pligt Professionals

Het roltafelsysteem bij deze opdrachtgever is volledig geautomatiseerd met behulp van zeven 2D-shuttles en A-track automatische transportbanen. Twee van de shuttles en twee roltafelliften maken het gebruik van een tweede teeltlaag mogelijk.

Amazone Plants

De kassen en de bedrijfshal van dit van chrysanten- tot anthuriumkwekerij omgebouwde bedrijf richtten wij in met een mobiel transport- en afleversysteem. De containers zijn uitgevoerd met goten en onderdeel van een uniek teeltsysteem dat door de kweker is bedacht en gezamenlijk in praktijk is gebracht. De gezonde luchtverplaatsing die hierbij ontstaat zorgt voor een optimaal klimaat rondom de plant.

Barendse Freesia

In deze eerste vertical farm voor snijbloemen worden kisten geplaatst met bollen die afgekweekt worden tot een verkoopbaar product. Hierdoor wordt een hogere kwaliteit bereikt, wat resulteert in een hogere prijs. De bloemen worden volledig indoor gekweekt en dat maakt Barendse Fresia uniek.