Over ons

Over ons

WIJ ZIJN LOGIQS

Een global player met oer-Nederlandse roots: dat is Logiqs. Wij maken automatische teeltsystemen voor de tuinbouw, maar draaien onze technische hand ook niet om voor magazijnautomatisering of een ultramoderne vertical farm. Stuk voor stuk innovatieve, intelligente en modulaire systemen, waardoor het werk snel en veilig gedaan kan worden. Daarbij gaan wij tot het uiterste, want bij Logiqs weten we: als de klant succesvol is, groeien we samen.

Wij werken voor:

  • Tuinbouwautomatisering
  • Kwekerijen (potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen, groenten)
  • Magazijnautomatisering

AL MEER DAN 45 JAAR EEN BEGRIP

Zeg je tuinbouw en logistiek, dan zeg je Logiqs. Met meer dan 45 jaar ervaring is Logiqs een begrip, dat staat voor innovatie, meedenken to the max en kwaliteit. Niet meer alleen in de tuinbouw, maar ook ver daar buiten. Onze 24/7 serviceverlening en de eeuwige drive om te blijven ontwikkelen en verbeteren, hebben ons veel trouwe klanten opgeleverd. Wereldwijd.

Wij adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete logistieke systemen die de logistieke uitdagingen van onze klanten oplossen en tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van controle bieden via onze toonaangevende besturings- en registratiesoftware.

Door nauw samen te werken met onze klanten willen we altijd een uiterst betrouwbare service bieden, evenals intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen die onze klanten tegenkomen.

ONZE MISSIE

Doelgerichte automatisering

Ons doe los om complete logistieke systemen te ontwerpen en te bouwen die modulair, betrouwbaar en schaalbaar zijn.

Dit is zeer zichtbaar in onze benadering voor het ontwerpen van machines, waarbij we ons hebben gericht op het verminderen van het aantal benodigde machines en tegelijkertijd de flexibiliteit verhogen.

We zijn verantwoordelijk voor talloze innovaties en primeurs in de branche in logistiek, verticale kweeksystemen en geautomatiseerde opslag en onze focus is door de jaren heen onveranderd gebleven: leveren van doelgerichte innovatie die echte waarde toevoegt aan het bedrijf van onze klant.

100% Logiqs

Wij ontwerpen en maken complete teeltmethodes, met onder meer AS/RS systemen (iCUBE), vertical farms (Greencube), rolcontainers, shuttles en alles-in-1 gietbomen, geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd en eenvoudig te bedienen vanuit de door ons ontwikkelde controle- en registratiesoftware Dat-A-Control. Veel van onze producten zijn voorzien van gepatenteerde innovaties. Relatief nieuw, maar al volop in ontwikkeling zijn onze vertical farming systemen, waarbij licht, lucht en vochtigheid uiterst nauwkeurig kunnen worden beheerst.

Het is goed werken bij Logiqs

Bij Logiqs werken we in multidisciplinaire teams, met daarin een vertegenwoordiging van elke afdeling. Dat betekent dat er bij al onze projecten nauw samengewerkt wordt tussen de projectleider, field engineer, PLC programmeur, software developer en werktuigbouwkundige.
Hiermee wordt in het voortraject de basis gelegd voor een succesvol project en een optimaal resultaat.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

In de huidige economische markt, worden meer en meer bedrijven zich bewust van de noodzaak en de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).Voor Logiqs is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid meer dan een trend of een “modewoord”, ze zijn een integraal onderdeel van ons bedrijf. We zijn voortdurend bewust van ons MVO-beleid.

Bij Logiqs moet ieder van de collega’s zijn vaardigheden en capaciteiten kunnen gebruiken tot het maximum, en worden daarom mogelijkheden voor ontwikkeling aangeboden binnen in onze organisatie. Wij zijn altijd beschikbaar voor onze klanten met onze 24/7 service, en het verlenen van een hoogwaardig en transparante dienstverlening.

We zijn continu bezig om de CO2-uitstoot van onze bedrijfsuitvoering te verlagen en we richten ons onder andere op de inkoop van groene stroom, vergroenen van het leasewagen- en materieelpark, besparing van papier en compleet digitaal factureren, efficiënte uitvoeringsmethoden en het stimuleren van hergebruik van materialen.

2019: Awardwinning Logiqs

Nummer 72 in de Hillenraad100

www.hillenraad100.nl

Top 250 Groeibedrijven

www.nlgroeit.nl

FD Gazelle Awards

www.fd.nl/dossier/fd-gazellen