DE FUNCTIE

SERVICE MONTEUR – FIELD ENGINEER

JE HEBT DE TECHNIEK IN JE VINGERS EN WIL GRAAG WERKEN IN EEN INNOVATIEVE OMGEVING MET RUIMTE VOOR GROEI EN ONTWIKKELING. DAT KAN ALS FIELD ENGINEER BIJ LOGIQS; HET LEUKSTE BEDRIJF UIT MAASDIJK, MAAR OOK NOG EENS KOPLOPER IN INNOVATIEVE, LOGISTIEKE OPLOSSINGEN VOOR TUINBOUW EN MAGAZIJNAUTOMATISERING.

VACATURE OVERZICHT

 

 • Logistieke systemen installeren
 • Storingen analyseren en oplossen
 • Duidelijk communiceren met collega’s en klanten
 • Jouw inzichten en ervaring met je collega’s delen
 • Eigen werk en werk van collega’s grondig testen
DIT IS JOUW BAAN ALS FIELD ENGINEER BIJ LOGIQS

Is er een draadbreuk of is er een rem kapot? Of is er een fotocel defect, een lager versleten of een kabelrups of lift die niet goed werkt? Jij duikt erin op zoek naar de storing, vogelt uit waar de fout zit en zorgt ervoor dat de machines, robots en modules in het systeem afzonderlijk en als geheel optimaal functioneren.

Jij loopt de boel nog een keer extra na, controleert en checkt of er aanpassingen nodig zijn. Als er iets versleten is, vervang je dat onderdeel en als het nodig is herstel jij de schade.

Wat helemaal een uitdaging is: bij nieuwe projecten stel jij het systeem in werking en zet je de puntjes op de i met de programmeur. Zo zorgen we samen voor een tevreden klant. Hoe mooi is dat?

DAT IS EEN PITTIGE BAAN. WE WILLEN GRAAG MET JE KENNISMAKEN ALS JIJ:

 • Iemand bent met een elektrotechnische, een mechatronische en/of mechanische achtergrond op MBO 4 niveau;
 • Beschikt over een flinke dosis technisch inzicht, goed kan analyseren en logisch denkt;
 • Pro actief bent; je neemt zelf het initiatief om uit te vinden wat er speelt;
 • Iemand bent voor wie een prettig contact met de klant vanzelfsprekend is. Daarnaast vind je een goede communicatie met de andere partijen op locatie en in de samenwerking met collega’s heel belangrijk;
 • Het leuk vindt om elke dag op pad te gaan naar klanten. Storingen analyseren en oplossen is voor jou gesneden koek: jij hebt de kennis en kunde in huis.

Heb je voorkeur voor werktuigbouwkundige techniek of elektrotechniek dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wil je het allebei, dan is dat helemáál mooi.

ALS JIJ JEZELF HIERIN HERKENT, DAN HEB JE EEN HELE GAVE BAAN BIJ LOGIQS:

Logiqs is een superleuk bedrijf, met een ongedwongen sfeer. Bij ons is geen dag hetzelfde; je hebt veel variatie en afwisseling in je werkzaamheden.

We maken zeer geregeld nieuwe machines, voegen functionaliteiten toe voor klanten en verbeteren bestaande producten. Hierin is jouw baan een belangrijke schakel. Je maakt deel uit van een team met collega servicemonteurs, PLC programmeurs, software developers en werktuigbouwkundigen: met elkaar bereiden we projecten voor, stellen ze in bedrijf en zijn altijd bezig met hoe het nog slimmer en beter kan.

Ik ben bijna 9 jaar geleden bij Logiqs begonnen. Het was mijn eerste baan in Nederland en ik kan echt zeggen dat het vanaf dag één een spannende en uitdagende ervaring was.
(meer…)

ADRIAN TAMPLARU

Digital Product owner - Online 3D Ontwerptools

Software testen door middel van een Raspberry Pi of door andere nieuwe technieken.

VINCENT

Programmeur

Als je wat gemaakt hebt en je ziet het daadwerkelijk op scherm virtueel of bij de klant bewegen: das top.

ROB

Programmeur

Als ik iets in ’t hoofd heb waarvan ik denk: misschien kan ik ’t zo en zo oplossen: dan jeuken m’n handen, wil ik direct de computer aanzetten en uitproberen of ’t werkt.

SJORS

Programmeur

Mijn naam is Davina en ik ben financieel/administratief medewerkster bij Logiqs. Ik waardeer Logiqs omdat iedereen gelijk is, er heerst geen hiërarchie. Ook kunnen we later beginnen en dan langer doorgaan of eerder beginnen en eerder naar huis. (meer…)

DAVINA

Financieel/Administratief medewerkster

Mijn naam is Jannet, 52 jaar, ik werk part-time bij Logiqs.
Ik werk samen met 3 andere vrouwelijke collega’s op de afdeling administratie.
Ik ben verantwoordelijk voor de crediteuren administratie, wat ik met veel plezier doe. (meer…)

JANNET

Afdeling administratie

‘Mijn naam is Hans, ik ben PLC Programmeur.
Bij Logiqs krijg je de kans om met veel eigen inbreng mee te werken aan het tot stand komen van innovatieve producten.
Het mooie van het programmeren van PLC programma’s is dat hetgeen je maakt, je later in werkelijkheid ziet bewegen.

HANS

PLC programmeur
DAAR STAAT DAN OOK HEEL WAT TEGENOVER:

Een uitdagende veelzijdige field service functie, actief in Nederland, West-Europa en als je wilt daarbuiten. Je krijgt daarbij de kans om te werken met allerlei techniek aan prachtige geautomatiseerde systemen en robots in een team betrokken, kundige, gedreven en professionele collega’s.

VERDER BIEDEN WE:
 • Een marktconform salaris (dat klinkt altijd heel vaag, neem gewoon je salarisstrook mee, dan kijken we of we dat kunnen inpassen);
 • 25 vakantiedagen;
 • Een moderne bedrijfswagen met goed gereedschap;
 • Ruimte voor training en ontwikkeling;
 • Een moderne pensioenregeling;
 • Mogelijkheden om 32 uur te werken.

Oké, het is helder. Jij wilt deze baan en wij kunnen (en willen!) niet om je heen. Twijfel niet langer en stuur een mail naar info@logiqs.nl of via de formulier hieronder.
Stephan van der Sluijs is onze recruiter en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je mag hem ook bellen of een whatsapp sturen: 06 6856394.

SOLLICITEER DIRECT!